SUP verhuur

SUPPEN! de snel groeiende en bijzonder trendy watersport Stand Up Paddling, of kortweg ‘suppen’. Staande met een peddel op een brede vaak opblaasbare surfplank beweeg je jezelf voort. Het suppen is een prettige manier om in de buitenlucht te bewegen, recreatief of als pittige body workout.Nu in Corona tijd de ideale manier van bewegen op 1,5 meter afstand’.

Naast de verkoop en verhuur van SUP boards, peddels en accessoires van onder andere Aztron, Fanatic en Red Paddle verzorgt RenTuday een kennismakingsles of priveles.  Met de huurboards (allround of touring) kunt u standaard opstappen in de haven van Heemstede op een steenworp van ons bedrijfspand. Maar u kunt ook opstappen waar u wilt, u blaast de sup dan op locatie op. Leuk door de binnenstad van Haarlem, op plassen, meren, kanalen of eventueel op zee. Een opblaasbare sup kan ook (vaak) omgekeerd op het dak van uw auto, eenvoudig met twee spanbanden door de ramen vast. U kunt opstappen en varen waar u maar wilt.

U kunt de sup ook huren voor mee op vakantie. Een compact pakket in tas compleet met pomp en peddel. Er wordt volop gesupt in oa de Italiaanse meren, Kroatie, de baai van Rosas in Spanje etc.
LET OP: Deelnemers aan SUP les, en huurders van sup boards suppen op eigen risico. Iedere supper dient te kunnen zwemmen of in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Houdt u ook aan de regels op het water.

SHOP EN SUP HUUR NA TELEFONISCHE AFSPRAAK! 06-39013070