Tweedehands en demo

Bij RenTuday kunt u terecht voor tweedehands artikelen, demo artikelen en ook ex-rental artikelen. De ervaring leert dat ons aanbod gebruikte artikelen heel snel kan wisselen. Kom bij ons in de shop kijken en laat u verrassen. 

Wij verkopen liever geen gebruikt materiaal via onze webshop. Indien u iets specifieks zoekt, stuur ons dan een bericht – mogelijk hebben we het op voorraad, mogelijk dat we het tegenkomen in ons contact met andere klanten.

In de wintermaanden hebben wij vaak een grote hoeveelheid gebruikte ski’s, snowboards en kinder skischoenen. We komen daarbij alle merken tegen, naast onze huismerken ook Nordica, Rossignol, Head, Atomic, Alpina, Roces, Salomon, Burton en Nitro. 

Wij streven er naar om voor ieder budget een oplossing te vinden!

Uitverkoop clinic / verhuur artikelen

Alle SUP boards die we voor de clinics hebben gebruikt zijn nu te koop met een vette korting. De voorraad is beperkt!
Ook onze clinic en verhuur longboards zijn te koop met een mooie korting. Ook hier is de voorraad beperkt.
Vaak hebben wij ook ski-materialen beschikbaar voor verkoop welke afkomstig is uit de verhuur. Vraag ernaar!

Producten inruilen

Het is mogelijk gebruikte producten bij ons in te ruilen bij aankoop van een nieuw product. Vanzelfsprekend moet het product wel verkoopbaar zijn en nog goed bruikbaar zijn voor een volgende eigenaar. Wij taxeren uw producten en kunnen u dan een korting geven op uw aankoop. Alle merken zijn bij ons in te ruilen.

Kindergarantieplan

Artikelen die terugkomen uit ons kindergarantieplan worden ook als gebruikt verkocht. Vaak zijn deze artikelen maar één of twee seizoenen gebruikt en meer dan eens verkeren deze artikelen vrijwel in nieuwstaat.

Producten aanbieden

Wij kunnen uw producten niet aankopen zonder dat u een nieuw product bij ons afneemt. Het is wel mogelijk dat u uw producten via ons te koop aanbiedt. U ontvangt dan 75% van het verkoopbedrag en 25% gaat naar Tuday Sports.

RenTuday behoudt zich te allen tijde het recht producten te weigeren voor tweedehands verkoop.