Winter Warmup Weekend

Winter Warm Up Weekend Sölden 2020, 5 – 8 november 2020 de Lustum editie.

Helaas hebben we moeten besluiten het Winter Warm Up Weekend 2020 te annuleren. De Corona maatregelen die op dit moment gelden hebben ervoor gezorgd dat het onverantwoord is om dit jaar af te reizen naar Sölden. We gaan kijken of we in April 2021 een Cooldown weekend kunnen organiseren. We zullen u hierover blijven informeren.

Na het succes van 2016, 2017, 2018 en 2019 organiseert RenTuday in samenwerking met Turner Sports wederom het WWUW van 5 – 8 november 2020 voor alle relaties van RenTuday en Turner Dutch Ski Technology rijders.  

Wat?
In een ongedwongen sfeer 3 of 4 dagen skiën op de Big 3 gletschers in Solden als een opwarming voor de komende winter. In dit weekend heeft u de mogelijkheid om bestaande en nieuwe modellen van de Turner Dutch Ski Technology ski’s te testen. Een gediplomeerde skileraar geeft u eventueel tips en tricks op skitechniek gebied. Een vereiste is dat u wel enige ski ervaring heeft. De minimum leeftijd voor deelname aan dit evenement is 20 jaar.
Let op : niets is verplicht, u bent vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Natuurlijk ervaart u ook de gezellige Tiroolse Apres Ski in een van de vele gezellige hutjes in Solden.

Waar?
We verblijven op basis van logies / ontbijt in een  aantal pensions in het centrum van Solden, alle pensions beschikken over een sauna ruimte, free WiFi, en een uitgebreid ontbijt buffet.

Hoe?

We vertrekken op woensdagavond met de auto (carpoolen zoveel mogelijk). Of donderdagochtend als u met het vliegtuig wil. Dit zal je wel zelf moeten regelen, bijvoorbeeld via Transavia, deze maatschappij vliegt in de winter geregeld op donderdagochtend naar Innsbruck en op zondagavond retour naar Amsterdam. Vanaf medio april is het mogelijk om bij Transavia de vlucht te boeken.

Prijs?
De prijs van de WWUW en Turner skitest is op dit ogenblik nog niet bekend. De uiteindelijke prijs zal zijn op basis van eigen vervoer (carpoolen). Kosten voor de eventuele vliegreis zijn op te vragen bij bijvoorbeeld Transavia. Wij zullen ook de bus transfer vanaf Innsbruck naar Sölden en retour regelen, de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
Inbegrepen zijn: verblijf in één van de pensions, (3 dagen/ nachten), ontbijt, free WiFi, 3 daagse skipas (een 4de dag is evt mogelijk voor een meerprijs), gebruik Turner Dutch Ski Technology ski’s en toeristenbelasting.

Interesse/ inschrijven?
We hebben dit jaar 125 slaapplaatsen tot onze beschikking, dus schrijf snel in want vol = vol. Heb je interesse om dit fantastische weekend mee te maken, schrijf je dan in via ons inschrijf formulier op onze website.  

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Informatie?

www.soelden.com

Turner Dutch Ski Technology

Turnershop de webshop van Turner Dutch Ski Technology

Bel Rick Draijer : +31 6 3901 3070 of mail op info@turnersports.nl

X