RenTuday Webshop

Winter Cool Down Weekend

Winter Cool Down Weekend Sölden 2021, 15 – 18 April 2021 de Lustum editie.

Helaas hebben we moeten besluiten het Winter Warm Up Weekend 2020 te annuleren. De Corona maatregelen die op dit moment gelden hebben ervoor gezorgd dat het onverantwoord is om dit najaar af te reizen naar Sölden. We gaan in April 2021 een Cooldown weekend organiseren.

Na het succes van 2016, 2017, 2018 en 2019 organiseert RenTuday in samenwerking met Turner Sports een Winter Cool Down voor alle relaties van RenTuday en Turner Dutch Ski Technology rijders.  

Wat?
In een ongedwongen sfeer 3 of 4 dagen skiën op de Big 3 gletschers in Solden als cool Down van het winterseizoen. In dit weekend heeft u de mogelijkheid om bestaande en nieuwe modellen van de Turner Dutch Ski Technology ski’s te testen. Gediplomeerde skileraren geeft u eventueel tips en tricks op skitechniek gebied. Een vereiste is dat u wel enige ski ervaring heeft. De minimum leeftijd voor deelname aan dit evenement is 18 jaar.
Let op : niets is verplicht, u bent vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Natuurlijk ervaart u ook de gezellige Tiroolse Apres Ski in een van de vele gezellige hutjes in Solden.

Waar?
We verblijven op basis van logies / ontbijt in een  aantal pensions in het centrum van Solden, alle pensions beschikken over een sauna ruimte, free WiFi, en een uitgebreid ontbijt buffet.

Hoe?

Met de auto (carpoolen zoveel mogelijk). Of vliegen, dit zal je wel zelf moeten regelen, bijvoorbeeld via Transavia, deze maatschappij vliegt in de winter geregeld naar Innsbruck en op zondag retour naar Amsterdam. Vanaf heden is het mogelijk om bij Transavia de vlucht te boeken.

Prijs?
De prijs van het Winter Cool Down Weekend en Turner skitest is € 375,= De uiteindelijke prijs zal zijn op basis van eigen vervoer (carpoolen). Kosten voor de eventuele vliegreis zijn op te vragen bij bijvoorbeeld Transavia. Wij zullen ook de bus transfer vanaf Innsbruck naar Sölden en retour regelen, de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
Inbegrepen zijn: verblijf in één van de pensions, (3 dagen/ nachten), uitgebreid ontbijt buffet, Wellness, free WiFi, 3 daagse skipas (een 4de dag is evt mogelijk voor een meerprijs van € 40,00), gebruik Turner Dutch Ski Technology ski’s en toeristenbelasting.

Interesse/ inschrijven?
We hebben voorlopig 80 slaapplaatsen tot onze beschikking, dus schrijf snel in want vol = vol. Heb je interesse om dit fantastische weekend mee te maken, schrijf je dan in via ons inschrijf formulier op onze website.  

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Informatie?

www.soelden.com

Turner Dutch Ski Technology

Turnershop de webshop van Turner Dutch Ski Technology

Bel Rick Draijer : +31 6 3901 3070 of mail op info@turnersports.nl