Ski verhuur

RenTuday richt zich met name op de verhuur van wintersport materialen. Nieuw en betrouwbaar materiaal, een goede service, faire prijs...
Lees meer
Ski verhuur

Tweedehands en demo

Ook voor tweedehands en demo artikelen kunt u terecht bij RenTuday.
Lees meer
Tweedehands en demo

Kindergarantieplan

Kinderen kunnen heel snel groeien waardoor het wintersport materiaal maar een of twee seizoenen mee kan gaan. Wintersport wordt dan...
Lees meer
Kindergarantieplan

SUP verhuur

SUPPEN! de snel groeiende en bijzonder trendy watersport Stand Up Paddling, of kortweg 'suppen'. Staande met een peddel op een...
Lees meer
SUP verhuur

Wintersport

Tijdens de wintermaanden ( 1 oktober tot 1 april) is Wintersport onze core business. Wij richten ons dan vooral op onze publieke- en webshop, skiservice en onderhoud, verhuur, ons private label Turner en private label. Met 35 jaar ervaring als Alpinist en gediplomeerd skileraar kunnen wij u altijd van een goed advies voorzien.

Verhuur

RenTuday richt zich met name op de verhuur van wintersport materialen. Nieuw en betrouwbaar materiaal, een goede service, faire prijs en voorwaarden. Geen gestress op uw eerste en laatste vakantie dag. Kom eens langs en informeer naar de mogelijkheden.

Volwassenen 15+1 dag4 dagen1 week*extra dag
Premium allround ski of short ski€ 15€ 48€ 76€ 8
Exclusive ski**€ 20€ 65€ 96€ 10
Snowboard€ 18€ 52€ 80€ 8
Ski/Snowboard schoenen€ 6€ 22€ 39€ 5
Pro skischoenen--€ 49€ 7
Helm volwassenen per dag€ 3---
* week + dag halen/brengen inclusief** SL / GS / All Mountain / Crossturn / Twintip

Kinderen t/m 15 jaar1 dag4 dagen1 week*extra dag
Kinder ski 70-110cm€ 6€ 20€ 43€ 4
Junior ski 120-150cm€ 7€ 22€ 46€ 4
Ski/snowboard schoenen t/m MP25€ 4€ 12€ 24€ 4
Ski/snowboard schoenen vanaf MP26€ 5€ 18€ 28€ 5
Snowboard € 12€ 36€ 65€ 6
Fun tools (snow blades)€ 11€ 32€ 46€ 5
Kinderhelm per dag€ 3---
* week + dag halen/brengen inclusief

Verkoop

Tuday Sports is van oorsprong vooral een wintersportwinkel. De focus ligt nu op de verhuur, daarnaast behoort verkoop van materiaal als schoenen, ski’s, snowboards, bescherming, kleding en accessoires tot de mogelijkheden. In ons assortiment vindt u zowel nieuw als gebruikt materiaal. Bekijk ons assortiment op de webshop!
Hoewel het mogelijk is om online te bestellen raden wij u aan om onze shop in Heemstede te bezoeken. We kunnen u dan persoonlijk adviseren over de ski’s en ski schoenen.

Onderhoud

Of je nu beginner, recreant of topsport wintersporter bent, je materiaal zal optimaal geprepareerd moeten zijn voor de sneeuw. Dit maakt het wintersporten niet alleen gemakkelijker, het is ook belangrijk voor je eigen veiligheid: met een ongeslepen ski of snowboard bijvoorbeeld over een ijzige piste is voor de meeste wintersporters niet zo’n heel goed idee.

Bij Tuday Sports beoordelen wij uw ski’s of snowboard vakkundig en behandelen wij deze waar nodig. Belag reparaties, slijpen, waxen monteren en afstellen is binnen enkele dagen gereed. Wij maken gebruik van Wintersteiger & Montana Crystal Glide apparatuur voor semi-automatisch en volautomatisch onderhoud aan uw materiaal. Waar nodig en gewenst verzorgen we het onderhoud handmatig.

Wij voeren het onderhoud na afspraak binnen 2 tot 10 dagen uit. Voor een meerprijs is 24-uurs service mogelijk. U kunt uw materiaal tijdens onze openingstijden brengen op onze locatie Nijverheidsweg 17, of na telefonische afspraak ook buiten deze tijden. Dit kan gedurende het gehele jaar. Vragen, bel ons gerust op 06- 3901 3070.

Tarieven winter 2020/2021

We raden minimaal een kleine beurt aan. Deze omvat naast het waxen met hotwax ook het vlakslijpen, structuurslijpen en kanten tuning. Wanneer er kleine beschadigingen zijn in het belag, dan raden wij een grote beurt aan: we vullen dan voorafgaand aan de kleine beurt de belagbeschadigingen op.

Bij zwaardere beschadigingen van het belag van uw ski’s of snowboard kunt u deze door ons laten beoordelen. Vaak kunnen wij dit repareren door de beschadiging goed te reinigen, het belag op te vullen en daarna goed te slijpen en te waxen. Tarieven van deze reparaties enkel op aanvraag en na beoordeling van de schade.

Het goed afstellen van skibindingen voorkomt blessureleed. Wij kunnen voor u de juiste DIN-waarde berekenen en deze instellen. Een fijn idee!

Skischoenen die pijn doen? Branderige voeten na het skieën? Kramp? Met het aanpassen en vervormen van uw skischoenen is hier vaak veel aan te doen. Dit kan zowel bij nieuwe als gebruikte schoenen.

Snowboardbindingen afstellen doen snowboarders over het algemeen zelf. Van snowboards verwachten we dat de bindingen tevoren zijn verwijderd. Is dit niet het geval dan zullen wij bij aanvang van het onderhoud de bindingen verwijderen. Na de onderhoudsbeurt plaatsen we de bindingen weer terug – dit moeten we wel in rekening brengen. Bespaar gemakkelijk wat geld en breng de snowboards zonder bindingen!

Ski's waxen€ 9,50
Snowboard waxen€ 10,00
Kleine beurt ski's€ 25,95
Kleine beurt snowboard€ 35,95
Grote beurt ski's€ 34,95
Grote beurt snowboard€ 45,95
Afstellen ski's€ 9,00
Monteren skibindingen, incl. afstellen€ 30,00
Skischoen aanpassen / vervormen€ 15,00
Snowboardbindingen (de)monteren€ 15,00


    Huur ski'sHuur skischoenenHuur skistokkenHuur snowboardSki onderhoudOverig