Ski verhuur

RenTuday richt zich met name op de verhuur van wintersport materialen. Nieuw en betrouwbaar materiaal, een goede service, faire prijs...
Lees meer
Ski verhuur

Tweedehands en demo

Ook voor tweedehands en demo artikelen kunt u terecht bij RenTuday.
Lees meer
Tweedehands en demo

Kindergarantieplan

Kinderen kunnen heel snel groeien waardoor het wintersport materiaal maar een of twee seizoenen mee kan gaan. Wintersport wordt dan...
Lees meer
Kindergarantieplan

SUP verhuur

SUPPEN! de snel groeiende en bijzonder trendy watersport Stand Up Paddling, of kortweg 'suppen'. Staande met een peddel op een...
Lees meer
SUP verhuur

Over ons

Bijna 13 jaar Wintersport specialist in de regio en sinds 2012 gestart met het Nederlandse skimerk Turner. Naast een goed advies leveren wij nieuw en jong gebruikt wintersportmateriaal voor jong en oud, recreant of topsporter. Onze skiservice afdeling is de tak waar we ooit mee zijn begonnen. Wij behandelen het materiaal nog met ‘fingerspitzengefühl’, snel, vakkundig en tegen een eerlijke prijs. RenTuday is ook de naam van onze verhuur tak. Wij verhuren nieuw wintersportmateriaal tegen gunstige prijzen en voorwaarden.

De tijden zijn veranderd, steeds vaker shoppen klanten online. “Je moet jezelf onderscheiden van de grote ketens dus passen wij onze bedrijfsactiviteiten aan”. We gaan ons meer richten op service, private label, verhuur en ons wintersport hardware huismerk Turner in de winter. Naast deze activiteiten organiseert RenTuday jaarlijks de Winter Warm Up in Sölden Oostenrijk begin november.

“Steeds vaker willen mensen voor vakanties en recreatie materialen huren en pas daarna misschien een keer kopen. Met RenTuday proberen we hier invulling aan te gaan geven, Try before you buy”.

Rick Draijer, eigenaar RenTuday en Turner Sports

10 jaar geleden werd Tuday Sports, Funsports & Ski gestart in Heemstede. In de wintermaanden was Tuday Sports een wintersportshop die niet zou misstaan in een wintersportgebied: gezellig, dynamisch, de geur van gesmolten wax en koffie. Vanuit deze winkel werd zelfs het eigen merk Turner gestart. De brede range ski’s en snowboards werd zeer goed ontvangen: hoge kwaliteit voor een heel redelijke prijs.

Inruil van uw skimaterialen voor nieuw materiaal blijft ook mogelijk, net als het kindergarantieplan. Hierdoor hebben we ook een vaste stroom tweedehands materiaal dat we via onze shop, webshop en Marktplaats verkopen. Daarnaast worden er regelmatig demo’s verzorgd van Turner ski’s en snowboards. Deze demo ski’s en snowboards worden ook via deze kanalen verkocht.

Deze passie voor de skisport verdwijnt niet met RenTuday. We blijven de Turner ski’s en snowboards verhuren en verkopen. Bij RenTuday kunt u ook terecht voor het onderhoud en reparatie van uw skimaterialen.

Steeds meer skischolen in binnen- en buitenland stappen over op Turner ski’s. Wij hopen u in de wintermaanden te verwelkomen in onze shop in Heemstede.

Stand Up Paddling, ook bekend als Suppen, is al enkele jaren een heel populaire sport. U staat op een soort brede surfplank en gebruikt een peddel om u voort te bewegen. Een activiteit die heel ontspannend en rustgevend kan zijn, maar ook bijzonder intensief en sportief. Suppen kan zowel op binnenwateren als op zee.

Bij Tuday Sports kon u al enkele jaren Sup-boards huren en kopen. RenTuday gaat hiermee door. De Sup boards van RenTuday zijn opblaasbaar en daardoor eenvoudig mee te nemen. U kunt Sup boards voor minimaal 2 uur maar eventueel ook voor uw hele vakantieperiode bijvoorbeeld in combinatie met een camper.

Camperen is hot

Met een camper heeft u een eigen huisje op wielen. Met eigen toilet en zelfs een douche. Met de fietsen achterop heeft u alle vrijheid op de plek van bestemming. En bent u uitgekeken op die plek, inpakken en op naar de volgende plek. Steeds meer campings hebben prima staanplaatsen voor campers. Een extra tentje erbij opzetten voor de kinderen is veelal geen probleem.

Campers alleen voor senioren en ouderen? Dat was misschien tien jaar geleden zo maar steeds vaker kiezen ook jonge gezinnen voor het gemak van de camper. Door de corona pandemie is de interesse voor campers zelfs geëxplodeerd. RenTuday spring hierop in en heeft vanaf de zomer van 2020 enkele zelfvoorzienende campers voor u klaar staan, geheel ingericht en klaar voor vertrek. Een tentje voor de kinderen kunt u daarnaast eenvoudig huren als extra bij RenTuday.

Heeft u zelf een camper maar gebruikt u deze niet de gehele vakantieperiode? U kunt via ons uw camper verhuren aan de relaties van RenTuday. Hierbij beheren en verzorgen wij uw camper gedurende de zomermaanden volledig. Zowel de boekingen, betalingen als de schoonmaak worden geheel voor u verzorgd. Eventuele schades worden ook netjes hersteld. Zo rendeert iets wat vaak te lang stilstaat. Weet u dat u camper in de zomer makkelijk € 750,= op kan leveren. Delen is zo gek nog niet.