Uw eigen plekkie op wielen

Camper verhuur

Even lekker er op uit in binnen of buitenland. Camperen is hot en met je ‘tiny house ‘ op wielen kan je gaan en staan waar u maar wilt.

Campers alleen voor senioren? Dat was misschien tien jaar geleden zo maar steeds vaker kiezen ook jonge gezinnen voor het gemak van de camper. Door de corona pandemie is de interesse voor campers zelfs geëxplodeerd. RenTuday springt hierop in en heeft vanaf Mei 2020 al enkele campers voor u klaar staan, geheel ingericht en klaar voor vertrek. Een tentje en luchtbed voor de kinderen kunt u daarnaast eenvoudig huren bij RenTuday.

Campers worden verhuurd met een standaard pakket aan materiaal. Een campertent of een extra tentje erbij opzetten voor de kinderen is veelal geen probleem. Optioneel hebben wij fietsen, sups, tenten, camping wasmachine, luchtbedden etc. beschikbaar om uw vakantie naar eigen wens in en aan te vullen. 

Heeft u zelf een camper maar gebruikt u deze maar een aantal weken per jaar, dan kunt u via RenTuday uw camper inbrengen voor verhuur. Deel uw ervaringen met potentiële camperaars of familie’s. Hierbij ontzorgt RenTuday u volledig. Zowel de boekingen, betalingen als de schoonmaak worden geheel voor u verzorgd. Informeer naar de mogelijkheden en spelregels.

Onze campers

RenTuday verhuurt campers die eigendom van RenTuday zijn. Daarnaast verhuurt RenTuday campers die van RenTuday relaties zijn. Verhuur van campers gebeurt alleen voor vakantie-doeleinden in binnen- en buitenland. Corona-quarantaine is niet toegestaan met de campers die worden verhuurd door RenTuday.

Prijzen camper huur
A: Laagseizoen (januari, februari, maart, november, december)
B: Midden seizoen (april, mei, juni, september, oktober)
C: Hoogseizoen (juli, augustus)

Fiat Ducato Marlin 2, zelfvoorzienend

Fiat Ducato Marlin 2

Gas, water en elektriciteit aanwezig
Rijden 4 personen, slapen 3 senior of 2 senior en twee junior
A: per dag € 79,00
B: per dag € 99,00
C: per dag € 119,00
Waarborgsom € 1000,00 is tevens eigen risico bij gemaakte schade

Mercedes Viano Trend


Rijden 4 personen, slapen 2, Automaat , hefdak, compacte keuken, fietsendrager, luifel om leefruimte te vergroten.

Fiat Ducato Ci Cipro 15, zelfvoorzienend

Fiat Ducato Ci Cipro 15

Gas, water en elektriciteit aanwezig
Rijden 4 personen, slapen 3 senior of 2 senior en twee junior
A: per dag € 89,00
B: per dag € 109,00
C: per dag € 129,00
Waarborgsom € 1000,00 is tevens eigen risico bij gemaakte schade

RenTuday verhuurt vakantie campers semi integraal en een buscamper. De ideale mogelijkheid om met twee tot vier personen eens het camperleven uit te proberen, voor een weekendje weg, stedentrip of gewoon je zomer of wintervakantie. Met de krachtige Fiat Ducato 2.8 en het ‘Tiny house’ op wielen voel je je vrij om te gaan waar je wilt. Alles bij de hand om te ontspannen, koken, slapen en genieten. Onze campers zijn voorzien van keuken, douche, wc en zijn geheel ‘zelfvoorzienend’ dus altijd (warm) water, gas en elektriciteit. Met de fietsen achterop heeft u alle vrijheid op de plek van bestemming. En bent u uitgekeken op die plek, inpakken en op naar de volgende plek. Steeds meer campings hebben prima staanplaatsen voor campers.

Aanvraag

Uw naam (verplicht)


Optionele aanvulling op campers

ItemPrijsPrijs per huurperiode of per dag
Extra campingstoel€ 10,00Huurperiode
Heren sportfiets€ 11,00Dag
Dames sportsfiets€ 11,00Dag
Mountain bike unisex Cube 26"€ 11,00Dag
Camping wasmachine 220V€ 20,00Huurperiode
Elektrische kachel 220V€ 20,00Huurperiode
Bak/Grillplaat 220V€ 20,00Huurperiode
Campertent Travel Master€ 25,00Dag
Sup allround complete 10'10"€ 20,00Dag
Luchtbed 2 persoons€ 15,00Huurperiode
Popup test 2/3 persoons€ 25,00Huurperiode
Porta Potti chemisch toilet€ 35,00Huurperiode
Skottelbraai€ 30,00Huurperiode
Campinggaz fles 1,8kgs€ 25,00Huurperiode
Campinggaz fles 2,74 kgs€ 35,00Huurperiode
Ventilator € 20,00Huurperiode

Download hier onze Huurvoorwaarden

Uw camper verhuren

Heeft u zelf een camper maar gebruikt u deze niet de gehele vakantieperiode? U kunt via RenTuday uw camper verhuren aan de relaties van RenTuday. Hierbij ontzorgt RenTuday u volledig. “Stilstand is achteruitgang en van delen is nog nooit iemand arm geworden. Op deze manier brengt uw camper u nog een leuke zakcent” .
Zowel de boekingen, betalingen als de schoonmaak worden geheel voor u verzorgd. Eventuele schades worden ook netjes hersteld. Wat ons onderscheid van andere aanbieders is dat u uw camper bij ons kunt stallen voor een bepaalde periode. Wij verzorgen en verhuren uw camper in goed overleg met u. Tussendoor onderhouden wij het interieur en exterieur van uw camper. Hiervoor rekenen wij een commissie. Ons motto blijft ‘service en persoonlijk contact met onze relaties’. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

X