xxx

Betaalmethoden

Vanzelfsprekend kunt u onze winkel in Heemstede bezoeken om uw bestelling op te halen – u kunt hier contant of per pin betalen. Er worden dan geen verzend- of verwerkingskosten gerekend. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in onze winkel. Het is vanzelfsprekend mogelijk om tijdens uw aanwezigheid in de winkel artikelen toe te voegen aan uw bestelling. Onze betaalmogelijkheden, ook voor diegenen die niet naar de winkel kunnen of willen komen:

iDeal

Wanneer u internetbankieren afneemt bij de ABN Amro, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Frieslandbank, Triodos Bank, Regiobank Van Lanschot Bankiers of Knab, dan kunt u direct gebruik maken van iDeal. U rekent uw bestelling af via de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank, zonder extra kosten en zonder verdere registratie. Alle betaalgegevens worden automatisch voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van een al dan niet succesvolle betaling.

Keer na een iDeal betaling altijd met de knop terug naar de webshop teneinde de voltooiing van de betaling te versnellen!

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling maakt u het openstaande orderbedrag over op de bankrekening van Tuday Sports. De verwerkingstijd van vooruitbetaling is twee tot drie dagen langer dan bv. iDeal. Zodra wij uw betaling hebben verwerkt, versturen wij u hiervan een ontvangstbevestiging en gaan wij over op uitlevering van uw bestelling.

Onze rekeninginformatie is:

ABN Amro: 482504374
T.n.v. Tuday Sports & leisure VOF
IBAN: NL64ABNA0482504374
SWIFT/BIC: ABNANL2A
Vermeld bij uw betaling altijd het ordernummer!